Plain White T´s
Plain White T's

Diskografie

25. srpna 2008 v 20:33 | Markie |  Other
2000 Come On Over
2002 Stop

2005 All That We Needed

2006 Every Second Counts

2008 Big Bad World
K tomu prvnímu jsem nemohla najít obrázek..
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Do you know PWT´s?

Yes, I do
No, I don´t

Komentáře

1 modrásek modrásek | 26. srpna 2008 v 14:40 | Reagovat

máš ohavně hnusnej blog, na to se nedá vůbec koukat tento blog by jsi měla zrušit a neobtěžovat ostatní.Udělej jim laskavost a smaž tenhle humusnej blog    fůůůůůůůůůůůůůůjjjjjjjjjjjjjjj

2 Markie Markie | Web | 26. srpna 2008 v 18:18 | Reagovat

4 "modrásek": to je tvůj názor, ale když už tu píšeš, tak ses mohla normálně podepsat jako předtím a napsat tu adresu tvého blogu, ale to neva stejně už je napsaná u jiného článku pod jménem "kristin:)"

;)

3 :)Lulu(: :)Lulu(: | Web | 27. srpna 2008 v 8:32 | Reagovat

ahojky, Kristin ti novej diplomek stejně neudělá, takže myslim,že to nemá ani cenu ;) :D Btw celkem good - gut blogís, akorát PWT neznám, takže smůla :D jako smůla pochopitelně pro mě :) dyžtak se někdy stav na můj blogís a zanech komentář, ale Kristin už pls nepiš, díky a papa ;)

4 Markie Markie | Web | 27. srpna 2008 v 13:13 | Reagovat

4 :)Lulu(: čau, vypadáš jako normální člověk, takže díky za tvůj normální komentář, já ten diplom už stejně ani nechci, ale jde mi jen o to, že jsem napsala že to není on a že chci aby mi tam dala to, co sem tam chtěla a psala sem to normálně, ale ona to hned smazala a ani neodepsala :( tak todle mě vytočilo, ale už to dál nehodlám řešit..

oki, někdy se tu skočím podívat, máš to tu pěkný a díky taky za pochvalu mého blogu, PWT sou dobří, někdy si je poslechni a třeba se ti zalíbí ;) měj se

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama